30 Ağustos 2007 Perşembe

Kıvanç'ın imkansız aşkı


Kıvanç Tatlıtuğ, imkansız bir aşkın peşinde koşuyor.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı, Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı "Menekşe ile Halil" adlı dizi, yeni sezonda Kanal D'de ekrana gelecek. Almanya'da tutucu bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen ve istemediği bir adamla evlendirilmek zorunda kalan Menekşe ile sevdiği genç Halil'in öyküsünü konu alan dizinin ilk bölümlerinin çekimi Almanya'da yapıldı. Dizide, geçtiğimiz sezon "Gümüş" dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Sedef Avcı başrolde. Almanya'da başlayan çekimlerde ekibe, 10 kişilik Alman teknik ekip, 200 kişilik figürasyon kadrosu ve Alman oyuncu Patricia Lueger de dahil oldu. Dizi, iki gencin Berlin'den kaçışayla başlıyor. Berlin Templhof Havaalanı'ndaki çekimler on 14 sürdü.

Dizinin konusu
Dizide, Bosnalı Halil ile Almanya'da yaşayan tutucu bir ailenin kızı Menekşe’nin imkansız aşkı anlatılmaktadır. Birbirlerine aşık olan Menekşe ve Halil aynı iş yerinde çalışmaktadırlar. Fakat Menekşe’nin babası ağabeyleriyle de birlik olarak Menekşe’yi kendi istedikleri biriyle evlendirirler. Düğünün ertesi günü Menekşe Halil'e tüm gerçekleri anlatarak onunla İstanbula'a kaçar. Ağabeyleri de Menekşe’nin peşinden İstanbul’a gelmişlerdir.
Kaynak: En son haber

Menekşe ile Halil Tom Cruise'la buluştu









Yeni yayın döneminde Kanal D'de yayınlanacak 'Menekşe ile Halil'in Almanya'daki çekimleri sırasında ilginç bir tesadüf gerçekleşti.

Kıvanç Tatlıluğ ve Sedef Avcı'nın başrolünü oynadığı dizinin Berlin Templhof Havaalanı'nda kaçış sahneleri çekilirken ünlü aktör Tom Cruise da yeni filmi 'Valkyrie'i aynı mekanda çekiyordu. İkili "Ünlü bir oyuncuyla yakın setlerde olmak çok heyecan verici" dedi.
Kaynak: Bugün

Kavuşmak için ayrılığı göze alır mısın?

Reklamlarda sözlerinden ve müziğinden çok etkilendim,yeni dönemde izlenebilecek bir dizi.Bir yaprak dökümü takipçisi olarak merakla yeni bölümlerini beklerken bu diziye rastladım.Yaprak dökümü müziğini yapan kisi olan Toygar Ali Işıklı dizinin müziklerini yapıyormuş çok da başarılı olmuş bence.

nereye kaçsan kaybolursun
yine bulur mu seni aşk
yum usulca gözlerini
uzat üşümüş ellerini
sakla masum yüreğini
zaman gibi sessiz uyu
bu dünya dipsiz bir kuyu
uyu melek yüzlüm uyu
bu dünya dipsiz bir kuyu

Kavuşmak için ayrılığı göze alır mısın?

Menekşe ile Halil ilk Çekimler


Burda TV-Filmi “Menekse” Halil Menekseye (kivanci caldigi enstrumanin türkcesini bilmiyorum ) calarak tavlamaya calisiyor. Halil Kivanc Tatlitug. Sadece Menekse kim, onu söylemiyorlar. Film özenle cekiliyor. Yönetmen, Uluc Bayraktar TV-Dizisini aski odunlastirlmamis anlatmak istiyor. (kaba olarak demek istediler herhalde).Bu sahnede virtüle olarak degil sadece MUNDHARMONIKA/ARKEDON, Kivanc Tatlitug, gelecek dizinin Yildizi, profesonel olarak ARKEDON calabiliyor.Eylül sonunu, planlarin hepisi islerse, Kanal 5 (D) türkiyede görülecek. Interne ve Satellit-Tvda burdaki Türkkökenli Vatandaslarimizda izleyebilecek. Berlindeki cekimlerde Kivanc Tatlitug cok kez ARKEDONu almak zorundaydi, Sahne tam cekilene kadar.
 
eXTReMe Tracker